Videoneuvottelupalvelu taloyhtiön kokouksille

Korjaussarja.com tarjoaa isännöitsijöille ja taloyhtiöille videoneuvottelupalvelun yhtiö- ja hallituksen kokouksia varten. Videoneuvottelun on todettu lisäävän osallistujien määrää ennätyksellisen vilkkaaksi, osittain varmasti sen vuoksi, kun ollaan paljon kotona eristyksissä. Kiinnostusta on ollut myös taloyhtiön sisäisille palveluilla, joissa asukkaat voivat keskustella toistensa kanssa muutaman tunnin silloin tällöin. Uudenmaan Huoltokeskus Oy tarjoaa tätä palvelua asiakkailleen.

Palvelua varten muodostetaan ensin testikanava, jossa voi testata yhteyksien ja laitteiden toimivuuden. Paikalla on myös tekninen tuki opastamassa ja neuvomassa. Palvelussa voi olla yhtä aikaa 200 henkilöä. Samaan aikaan voidaan esittää dokumenttia, jota täytetään kokouksen edetessä. Etätuki asukkaille palvelun toimintaan saamiseksi sisältyy hintaan sen aikaa, kun testikanava on auki. Muuna aikoina tukipalvelut menevät hinnastomme mukaisesti.

Palvelua voi käyttää PC/Mac/Linux tietokoneilla sekä Androidin ja Applen käyttöjärjestelmiä käyttävillä puhelimilla ja tableteilla. Osallistumiseen vaaditaan toimiva web-kamera, mikrofoni ja kuulokkeet. Puhelimissa ja tableteissa nämä ovat jo valmiina, kannettavista tietokoneista ne usein myös valmiiksi löytyvät. Pöytätietokoneessa ne ovat usein lisälaitteita. Palvelun käyttöä varten ladataan joko sovellus tai käytetään palvelua suoraan selaimella.

Palvelualustan toimivuuden ja turvallisuuden takaa verkkoyhtiö Cisco.